sâmbătă, 13 februarie 2010

Ce coafuri alegi pentru aceasta toamna?
Daca vrei sa incerci ceva nou pentru parul tau, tendintele pentru aceasta toamna iti vor fi pe plac, pentru ca ofera cate ceva pentru toate gusturile.

Poti incerca coafurile in stilul anilor '80, cocuri usor dezordonate sau buclele mari. Ai de unde alege! Iata cateva dintre trendurile prezentate de handbag.com:


Buclele

Buclele raman in tendinte. Anul 2009 este consacrat buclelor, si acest lucru este valabil si pentru toamna. Se poarta buclele mari, voluminoase, usor ravasite sau buclele foarte bine strunite, in stilul retro.

Cum poti avea o coafura asemanatoare? Foloseste un ondulator de par cu diametru mare, pentru bucle largi, dar nu foarte bine definite. Aplica pe fiecare suvita pe care urmeaza sa o ondulezi un produs de styling cu fixare medie, pentru bucle lejere. Pentru a-ti proteja parul de efectele negative ale temperaturii ridicate, poti folosi bigudiurile.


Accesoriile pentru par

Bentitele vor fi la mare cautare sezonul acesta. La fel si clamele interesante, in special cele vintage. Accesoriile pentru par vor putea fi folosite indiferent de lungimea sau tipul parului, fie ca e drept sau foarte cret. Conditia este sa te limitezi la culori "cuminti" si la forme cat mai romantice.

Bentitele sunt extrem de utile in cazul celor care au parul scurt. Pentru ca dimensiunea nu iti permite sa alegi altfel de coafuri, o bentita si putin volum in spatele ei, realizat cu un produs puternic de styling ar putea fi o solutie de compromis daca iti doresti o coafura eleganta. Asorteaza bentita cu tinuta sau cu restul accesoriilor tale.


Cocurile si volumul

Un coc va fi intotdeauna elegant. Din fericire, tendintele acestui sezon nu impun cocuri drastice, extrem de stranse. Acesta este motivul pentru care poti adapta cocurile la coafuri pentru zi si pentru seara. O coafura simplu de realizat este cocul ravasit, ideal pentru cele care au parul cret sau usor ondulat.

Pentru inceput, foloseste o spuma de par pe toata suprafata pentru a-i oferi textura necesara si fixarea potrivita. Pentru separarea suvitelor, trece-ti degetele prin par. Ridica apoi diferite sectiuni ale parului si prinde-le cu agrafe. Continua pana prinzi toate suvitele, iar la final aplica spray fixativ.

Volumul accentuat este vedeta printre coafurile pentru evenimente speciale. Fie ca alegi cocuri voluminoase, fie ca volumul se concentreaza in crestet, efectul va fi unul foarte elegant.


Parul lung

Daca ai parul lung, esti fericita. Una dintre cele mai interesante tendinte este cea a parului lung, deci daca ti-a trecut prin minte sa te tunzi, mai bine renunta la idee. Fie ca este drept sau ondulat, parul lung va fi vedeta sezonului. Nuantele deosebite, in special cele de castaniu, saten, roscat sau ciocolatiu sunt ideale in acest sezon pentru un par in valuri.

Nu se accepta varfurile degradate, motiv pentru care este necesar sa ii acorzi o atentie deosebita podoabei tale capilare. Taie din varfuri si hidrateaza-l cu ajutorul mastilor special concepute pentru parul lung.

Obtii un plus de stralucire cu o ceara cu un grad redus de fixare. Maseaza in palme o cantitate foarte mica de ceara, apoi aplica pe par pentru a netezi firele rebele si a-i oferi stralucire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu