sâmbătă, 13 februarie 2010

Alege o coafura de vedeta!
Cum toata lumea este cu ochii pe ele, cum si-ar putea permite vedetele sa faca alegeri neinspirate in materie de coafuri?

Pentru ca in spatele lor se ascund armate intregi de stilisti, nu este de mirare ca de cele mai multe ori ne uimesc prin eleganta si stil.

Nu ar fi o idee rea sa tragem cu ochiul la coafurile starurilor, pentru un strop de inspiratie.

Drew Barrymore

Drew Barrymore a optat pentru o coafura voluminoasa. Onduleurile lejere si foarte putin definite ii incadreaza chipul, efectul fiind unul elegant si totusi lejer. Volumul i se potriveste de minune actritei din "Ingerii lui Charlie" pentru ca forma fetei sale este una rotunda, plina, asa cum aflam de pe site-ul beautyandthebath.com.

Poti obtine cu usurinta o coafura in stilul Drew, in special de daca esti norocoasa posesoare a unei podoabe capilare bogate. Un avantaj il au cele cu parul ondulat, pentru ca tot ce ar trebui sa faca pentru o coafura precum cea a lui Drew Barrymore este sa isi defineasca onduleurile cu un produs de styling.

"In general, spumele strong intaresc firul de par pentru ca il incarca. Recomand un fixativ cu fixare flexibila pentru ca pastreaza parul coafat, fara sa incarce firul de par. Efectul va fi unul foarte natural", ne spune hairstylist-ul Razvan Andrei pe Sfaturi.eva.ro.

Poti obtine un volum asemanator pentru parul tau pulverizand fixativ pe par, stand cu capul in jos si insistand in zona de deasupra cefei.

Katherine Heigl

Celebra pentru rolul sau din la fel de celebrul serial de televiziune "Anatomia lui Grey", Katherine Heigl a ales o coafura eleganta, ale carei elemente centrale sunt cele doua benzi elastice. Desi este o alegere buna pentru evenimente deosebite, acesta poate fi adecvat si stilului casual. Daca inlocuiesti benzile negre cu unele colorate, vioaie, poti obtine un look interesant care iti poate inveseli ziua.

Pentru aceasta coafura, parul este intens texturat cu ajutorul produselor strong de styling. Poti strange parul intr-un coc sau il poti lega, pur si simplu, la spate. Important este sa il prinzi astfel incat cele doua bentite sa fie observate cu usurinta. Pentru ca distanta dintre cele doua benzi sa se pastreze, nu alege unele foarte elestice si prinde-le cu agrafe in partea de jos, in dreptul cozii sau a cocului.
Kim Kardashian, un star "in devenire", care iese in evidenta mai mult prin frumusete decat prin talentul sau actoricesc, se poate lauda cu un par de invidiat (asta in cazul in care nu a apelat la extensii...). Coafura aleasa de Kim este ideala pentru cele care au parul lung si drept si isi doresc sa il puna cat mai bine in valoare.

Inainte de a fi prins, parul se indreapta cu placa. Pentru rezultate cat mai bune, foloseste un balsam leave in pentru par drept. Pentru ca firele rebele sunt "interzise" in cazul acestui gen de coafura, foloseste un produs care sa fixeze foarte bine firele mai scurte. O stralucire intensa, asa cum este in cazul lui Kim Kardashian, poate fi obtinuta cu o ceara de par cu particule stralucitoare. Un detaliu interesant este acoperirea cu o suvita de par a elasticului cu care ti-ai prins coada.


Scarlett Johansson

Scarlett Johansson ne ofera un exemplu de coafura simpla, eleganta si romantica. Aceasta a optat pentru parul pe o parte si varfuri ondulate. Coafura este accesorizata cu o clama de dimensiuni mari, care ii prinde parul intr-o parte si reprezinta elementul esential al coafurii.

Alege o astfel de coafura in cazul evenimentelor deosebite, pentru ca se incadreaza in stilul elegant. Desi se poate adapta si parului drept, buclele ii ofera o nota aparte, romantica. Urmeaza-i exemplul lui Scarlett si alege o clama interesanta, de dimensiuni mari.


Katy Perry

Cantareata a adoptat de aceasta data o coafura retro, mult mai "cuminte" decat stilul excentric ce o caracterizeaza. Buclele stralucitoare si perfect definite amintesc de perioada interbelica, fiind o alegere buna pentru o tinuta eleganta.

Este destul de greu sa poti realiza singura o astfel de coafura, pentru ca toate buclele trebuie sa fie de aceeasi dimensiune, perfect definite, fara ca firele rebele sa isi "faca de de cap". Merita totusi sa incerci, mai ales daca ai dexteritatea necesara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu