joi, 1 aprilie 2010

Sprider - colectia de primavara 2010
Culorile puternice, vesele, care inspira o stare de spirit pozitiva sunt lait-motivul acestei primaveri in noua colectie Sprider Stores. Albastrul, movul, rozul, verdele si portocaliul, dar si culorile naturale isi gasesc locul in randul noilor creatii ale Sprider Stores.

In primavara aceasta, linia trendy si tinereasca Aggressive este construita in jurul nuantelor de albastru si verde si a materialelor lejere, care confera libertate de miscare. Linia Soul Rebel vine cu o paleta cromatica pastelata, care poate fi combinata intr-o tinuta de impact. Albastrul, declinat in cateva nuante estivale, este folosit ca nuanta de baza a colectiei, in vreme ce denimul este omniprezent.

Colectia Emilio Corali vine cu propuneri de fuste si camasi din materiale de calitate, usor accesorizabile, in croieli care urmaresc linia corpului si ne ajuta sa obtinem un look interesant pe tot parcursul zilei. Magazinele Sprider sunt un “one stop shop”,astfel incat oricine isi poate construi usor si la preturi accesibile tinute pentru intreaga zi, de la lenjerie intima, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, si pana la accesorii care pot fi asortate la vestimentatie pentru diferite ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu