marți, 16 martie 2010

Trei stiluri in tendinte anul acesta
Androgin, casual si gipsy: acestea sunt trei dintre stilurile pe care le-ai putea adopta in sezonul care va veni. In functie de preferintele pe care le ai din punct de vedere vestimentar sau de locul in care vei merge, nu vei da gres daca decizi sa apelezi la vreunul dintre ele. Pentru a-ti face o idee despre aceste trei stiluri, am dat o raita prin magazinele dintr-un mall bucurestean. Iata ce a iesit!



Stilul androgin sau cat de mult te poate ajuta garderoba partenerului tau

Intotdeauna ai fost invidioasa pe iubitul sau sotul tau pentru ca-si gaseste tot timpul ceva frumos de imbracat? Ai visat sa-i "furi" vesta de la costumul preferat si sa o porti la unul dintre evenimentele la care trebuie sa mergi? Acum, creatorii iti dau mana libera sa faci acest lucru, pentru ca nu este deloc gresit sa te imbraci... barbateste. Un pantalon croit dupa tendintele modei pentru reprezentantii sexului tare, o vesta sau un sacou, asortate si combinate inspirat cu piesele tale vestimentare, iti vor creea o imagine perfecta pentru acest sezon.

Multe dintre vedetele internationale adora acest stil si-l folosesc ori de cate ori au ocazia. Spre exemplu, actrita Sophie Marceau a venit la Festivalul de la Cannes intr-un costum clasic, alb, croit dupa modelul vestimentatiei pentru barbati. Printre creatorii cunoscuti care au dat tonul acestui stil sunt Giorgio Armani, Ralph Lauren, Hermes, Jil Sander sau Ann Demeulemeester.
Alege casualul, indiferent de ocazie

Atunci cand te gandesti la casual, te gandesti la ceva simplu de purtat fie cand te duci la cumparaturi, fie cand iesi cu prietenii sau cu micutul tau in parc. Insa nu trebuie sa te feresti sa te imbraci asa nici cand mergi la serviciu sau chiar la o intalnire de afaceri. Asa cum spun intotdeauna, important este sa alegi haina potrivita pentru momentul potrivit. Usor de purtat, stilul casual nu te incorseteaza in niciun fel, oferindu-ti confortul de care ai nevoie tot timpul. Pe aceeasi premiza merg, probabil, si vedetele internationale, cand aleg sa lase rochia de Oscar acasa si sa iasa in blugi sau in rochii lejere. Eva Longoria Parker, Audrina Patridge, Hillary Duff sau chiar si Sarah Jessica Parker au fost surprinse la un moment dat imbracate casual.
Stilul gipsy sau cat mai aproape de origini

Fie ca vrem sau nu sa recunoastem, acest stil este un trend cu greutate in ultima perioada. Tot mai multi artisti, fie ei pictori, cantareti, actori sau creatori de moda, se inspira din acest gen pentru operele pe care vor sa le creeze. Si, atunci cand vine vorba de moda, ce poate fi mai comod decat o fusta lejera si o bluza vaporoasa? Loredana Groza este unul dintre numele importante din muzica de astazi care se foloseste din plin de acest stil in ultima vreme.
Nu uita de accesorii atunci cand alegi gipsy, pentru ca ele sunt piesele de rezistenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu